Termíny zkoušky profesní kvalifikace

Dne 19. června 2019 od 8.00 do 16.00 hodin bude probíhat na budově A (cvičná prodejna) zkouška profesní kvalifikace:

66-004-H (Manažer prodeje)

OVĚŘOVÁNÍ A UZNÁVÁNÍ VÝSLEDKŮ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ na základě zákona 179/2006 Sb.

Pokyny pro žadatele:

1. Žadatel si na internetu otevře stránky www.narodni.kvalifikace.cz

2. Zvolte okno Skupiny oborů a vyberte obor :
a) Gastronomie, hotelnictví a turismus
b) Obchod

3. Zvolte si druh kvalifikace:
a) dílčí
b) úplná
vybere si a kliknutím otevřete tu o kterou máte zájem.

4. Zobrazí se Odborná způsobilost, kde najdete vše, co musíte umět a jaká jsou kriteria pro hodnocení. Pokud vše umíte, přihlaste se ke zkoušce.

5. Přihlášení ke zkoušce – na konci stránky najdete Autorizované osoby , vyhledáte příslušný název školy – kliknutím na zobrazit se dostanete podrobné údaje o škole.

Přihlášení:
a) e-mailem – sekretarka@spsasosgsmost.cz

b) písemně na adresu školy: Střední škola gastronomie a služeb, Most, Jana Palacha 711/2, 434 01 Most

Zde si stáhněte přihlášku k PKZ

http://www.spsasosgsmost.cz/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/pdf.gif Přihláška ke zkoušce ověřující dosažení odborné způsobilosti

6. V termínu do 14 dní se s vámi spojí zástupce školy a sdělí vám bližší informace k vykonání zkoušky.

V případě nejasností volejte na telefonní číslo 476 702 669
PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ ZKOUŠKY

Podle §9 a §11 zákona č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání byla Střední škole gastronomie a služeb udělena autorizace pro tyto profesní kvalifikační zkoušky:

• Pokladní 66-001-H
• Skladník 66-002-H
• Manažer prodeje 66-004/H
• Prodavač 66-003-H
Na základě těchto DKZ lze složit závěrečnou zkoušku z oboru: Specialista maloobchodu 66-51-H/01

• Výpomoc při přípravě pokrmů 65-005-E
• Kuchař expedient 65-011-E
• Výpomoc při obsluze hostů 65-012-E
• Výroba knedlíků 65-023E
Na základě těchto DKZ lze složit závěrečnou zkoušku z oboru: Stravovací a ubytovací služby 65-51-E/01

• Příprava teplých pokrmů 65-001-H
• Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H
• Příprava pokrmů pro rychlé občerstvení 65-003-E
• Příprava minutek 65-004-H
• Jednoduchá obsluha hostů 65-007-H
• Složitá obsluha hostů 65-008-H
• Kuchař expedient 65-011-E
Na základě těchto DKZ lze složit závěrečnou zkoušku z oboru : Kuchař, číšník 65-51-H/01
• Barman 65-009-H
• Sommelier 65-010-H
Tyto DKZ nejsou součástí žádné úplné kvalifikace